0
0
Produse

Bonjour, România! Vinésime este aici!

Nu mai este un secret că Franța dictează standardele globale în industria de beauty șîn cea a vinurilor sublime.

Fondatorul Edouard Damidot, a cărui destin este strâns legat de Burgundia, a avut viziunea de a aduce viticultura de vârf în slujba frumuseții. Astfel, au apărut cele două game de produse Vinésime: cele extrase din strugurii de Pinot Noir și cele din Chardonnay.

Alături de cercetători de la Universitatea din Burgundia, cei doi au creat revoluționarul complex A2OC - antioxidant celular și oxigenator - folosind sistemul imunitar al viței-de-vie din Gevrey-Chambertin și extractul de muguri de coacăze negre din Burgundia.

Eficiența complexului A2OC este dată de procesul de extracție creat exclusiv pentru Vinésime, pentru a obține cea mai mare concentrație de resveratrol și polifenoli din industria de beauty.

Testul in-vivo, de 28 zile, cel mai înalt standard din industria franceză de frumusețe, a relevat că peste 95% dintre participanți au avut o piele mult mai bine hidratată, 77-90% au observat o culoare mai uniformă a pielii iar 100% au remarcat creșterea luminozității tenului.

Calitatea produselor Vinésime este certificată de industria hotelurilor și a centrelor de spa de lux din Franța, așa cum vinurile Domaine René Bouvier sunt prezente în restaurantele cu stele Michelin.

Produsele Vinésime sunt fabricate exclusiv în Franța, fără parabeni, fără fenoxietanoli și fără a fi testate pe animale.

Pe lângă cosmeticele de lux, Vinésime oferă saloanelor de înfrumusețare și protocoalele pentru tratamente faciale, corporale și masaje, care imprimă clienților starea boemă a Burgundiei.

Toate acestea sunt disponibile la Icon Beauty Studio, unicul distribuitor oficial Vinésime în România.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs