0
0
Produse

Detalii livrare

3. Livrarea produselor

3.1. Metoda de livrare

Comerciantul va decide metoda potrivită de livrare, de principiu, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul României.

3.2. Termen de livrare

Termenul de livrare este de la 1 la 3 zile (în perioada cu un volum mare de cereri și/sau a sărbătorilor legale se poate prelungi până la 5 zile lucrătoare), dar poate varia în funcţie de produs şi disponibilitatea sa.

Termenul de livrare pentru produsul comandat va fi indicat în notificarea de prelucrare a Comenzii transmisă potrivit prevederilor de la pct. 2.2 de mai sus.

Curierul vă va transmite telefonic ziua şi ora livrării.

3.3. Costurile de livrare

Costurile de livrare atunci când se aplică, se calculează automat şi sunt afişate în momentul în care se plasează Comanda. Valoarea costului de transport poate varia în funcţie de destinaţie, greutatea pachetului şi modalitatea de plată.

3.4. Recepția produselor

În momentul recepționării produselor, aveți obligația de a verifica dacă ambalajul este intact și de a notifica transportatorul în legătură cu orice defecte. Recepția produselor reprezintă acceptul Dvs. că produsele au ajuns în stare bună.

Comerciantul nu poate fi ținut răspunzător pentru pagubele cauzate produselor în timpul transportului, decât în situația în care Cumpărătorul aduce la cunoștința Comerciantului astfel de pagube la momentul recepționării produselor. De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător.