0
0
Produse
Ingredientele noastre active
Natura Sursă de inspirație Un sistem imunitar în serviciul frumuseții
NATURA, O SURSA DE INSPIRATIE Plantele au o abilitate specială de a-și produce propriile substanțe nutritive, proteine și carbohidrați, pe care le folosim în fiecare zi în alimentație. Plantele trebuie să se adapteze permanent la ecosistemul lor și să se apere împotriva factorilor externe. Nefiind capabile să se deplaseze din fața atacurilor, au dezvoltat sisteme imunitare extraordinar de puternice. Astfel, produc așa numiții „metaboliți secundari”, care le asigură rezistența și care le permit plantelor să comunice între ele, să atragă polenizatori și să respingă agresorii. Unii metaboliți secundari protejează plantele împotriva razelor UV. Alții resping atacurile insectelor și le protejează împotriva infecțiilor bacteriene sau fungice. Aceste molecule de protecție sunt denumite ''polifenoli'', care au proprietăți bioactive extraordinare pentru oameni. Și noi, asemenea plantelor, suntem expuși la factorii degradanți din mediului nostru. Pielea noastră este supusă direct efectelor nocive ale soarelui sau poluării aerului. Indirect, pielea noastră este afectată si de dieta noastră, de multe ori dezechilibrată. Toți acești factori duc la slăbirea și îmbătrânirea prematură pielii. Avem nevoie de produse naturale care sa ne protejeze de toți acești factori. Aplicarea în cosmetică Vinésime extrage moleculele din sistemele imunitare ale nobilelor culturi de viță-de-vie din Burgundia și le pune în slujba frumuseții tale. Avantajul provine din accesarea materiei de primă calitate prin intermediul viticulturii ecologice și a certificatelor organice din soiuri prestigioase de struguri din Burgundia. Aceste soiuri conțin polifenoli în concentrații excepționale, bine cunoscuți pentru acțiunea lor antioxidantă și pentru lupta împotriva îmbătrânirii celulelor noastre. Materia primă este extrasă, în fiecare an, din podgoriile moșiei René Bouvier din Gevrey-Chambertin. După recoltare, materialul este încredințat unui extractor de plante, specializat în polifenoli. Extractul final devine inima produselor Vinésime.
PINOT NOIR UNIC IN LUME Soiul de struguri cu cea mai mare concentrație de antioxidanți din lume
PINOT NOIR Pinot Noir este soiul de struguri cu cea mai mare concentrație de polifenoli și resveratrol, cu 47% mai mare decât alte soiuri de viță-de-vie. Ingredientul activ Vinésime are de 5 ori mai mulți antioxidanți decât extractul pur de ceai verde. *Sursa: Journal of Agricultural and Food
GAMA “RACINE DU TEMPS”. VALOAREA UNEI PODGORII Această gamă conține complexul celular A2OC*, dezvoltat exclusiv pentru Vinésime. Este extras din struguri ce provin din viță-de-vie veche de peste 80 de ani, situată în Gevrey-Chambertin, în inima Burgundiei. Aici este produs și celebrul ''Domaine René Bouvier'', vinul ce încântă cele mai fastuoase dineuri din lume. *Antioxidant și oxigenant celular
COMPLEXUL CELULAR A2OC* EXCLUSIVITATEA VINÉSIME *Antioxidant și oxigenant celular Fuziunea viței-de-vie și a coacăzelor Vinésime a creat complexul celular A2OC, prin combinarea a două extracte de plante tipice regiunii Burgundia, destinate pe de o parte să ne protejeze pielea de atacurile oxidative zilnice și, pe de altă parte, să o stimuleze.
PINOT NOIR
Tescovină

Acest extract se regăsește în produsele din gama „Racine du Temps”. Pinot Noir este un soi de struguri prestigios, dificil de maturat în afara climei din Burgundia, care oferă un cocktail de polifenoli și antioxidanți naturali. Tescovina conține multe flavonoide, cum ar fi antocianine, oligoproantocianidine (OPC), molecule de stilben, rar întâlnite și resveratrol.

COACĂZE NEGRE
Mugurii Un extract de muguri de coacăze negre din Burgundia

Acest al doilea extract de muguri de coacăz negru din Burgundia, rezultat din gemoterapie, completează compoziția. Cercetări recente au identificat până la 43 de polifenoli diferiți în aceste extracte de muguri, printre care prodelfinidine, glicozide flavonolice și acizi fenolici. Toți acești polifenoli au capacitatea de a bloca acțiunea oxidativă a radicalilor liberi, care atacă țesutul pielii și o îmbătrânesc. Extractul de muguri de coacăz negru are capacitatea de a stimula atât nivelul G6PDH cutanat, o enzimă cheie implicată în producerea de energie din glucoză, cât și respirația mitocondrială responsabilă de producția ATP, moleculă de energie utilizată de celulele noastre.

Ingrediente active complementare
EXTRACT DE CHARDONNAY

Obținut din tescovina soiului de viță-de-vie "Le Clos", situată în Marsannay, Burgundia. Este ingredientul principal al gamei de produse de corp Chardonnay.

EXTRACT DE CHAMPAGNE ȘI FRUNZĂ DE VIȚĂ-DE-VIE ROȘIE

Obținut din macerarea frunzelor de viță-de-vie roșie în Champagne. Acest extract prețios este bogat în AHA (hidroxi acizi) și polifenoli. Exfoliază, hidratează și protejează pielea.

CELULE STEM DIN VIȚĂ-DE-VIE

Extrase din soiul de struguri "Bourgogne Gamay Teinturier Fréaux", acestea permit celulelor stem proprii pielii să-și păstreze integritatea și să-și mărească toleranța la UV.

EXTRACT DIN "VIN DE GHEAȚĂ"

Fabricat din "vin de gheață" elvețian, acest extract bogat în zaharuri și polizaharide oferă pielii un efect instant de lifting.

SCUTELLARIA BAICALENSIS GEORGI

Acest extract din plante chinezești întărește telomerii (regiuni din ADN) și prelungește viața celulelor pielii.

EXTRACT DE FLOARE DE VIȚĂ-DE-VIE

Acest extract are o acțiune de calmare a pielii.

ACIDUL HIALURONIC

Cu greutate moleculară mare și mică, hidratează profund și consolidează structura pielii, la suprafață.

ULEI DIN SÂMBURI DE STRUGURI

Proprietățile sale antioxidante ajută la prevenirea îmbătrânirii celulare și reduc ridurile existente. Redă finețea, suplețea și elasticitatea pielii.